24 november | Delft kleurt oranje

Binnenkort begint de jaarlijkse Orange The World Campagne van de Verenigde Naties tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Deze campagne duurt tot 10 december.

Tijdens deze 16 dagen worden in meer dan 100 landen gebouwen uitgelicht in de kleur oranje en vinden debatten, tentoonstellingen, demonstraties en tal van andere acties plaats. Zie  https://humanhousedelft.nl/orange-the-world/  voor informatie over ‘Orange the World’ in Delft.

Dit jaar is de aftrap van Orange The World Delft op 24 november om 12:00 uur. Het stadhuis van Delft kleurt die dag ook oranje.

Wethouder Joëlle Gooijer zal de kick-off openen door het hijsen van de vlag. Dat doet ze samen met de Werkgroep Orange the World Delft en de leerlingen van Laurentius de Praktijkschool. Je bent van harte welkom om de kick-off bij te wonen en aanmelden is niet nodig.  Daarna lopen we gezamenlijk naar Scholencombinatie Delfland voor een lunch die door de leerlingen van Delfland wordt verzorgd.

Om 13.00 uur start de lezing “Cyberpesten, sexting en social media” voor geïnteresseerden. Voor deelname aan de lunch en de lezing is aanmelding via MaatschappelijkIniti@Delft.nl  verplicht i.v.m. een beperkt aantal plaatsen.

Samengevat:

12.00 – Hijsen van de vlag samen + met de leerlingen van Laurentius de Praktijkschool (Stadskantoor)

12:30 – Lunch, verzorgd door Scholencombinatie Delfland (Van Bleyswijckstraat 72)

13:00 – Lezing “Cyberpesten, sexting en social media” door Maria Genova (Van Bleyswijckstraat 72)

Wij zien je graag op vrijdag 24 november om 12.00 uur op het Stadskantoor (Stationsplein 1).