26 maart | Lunchcafé De Wipmolen

U bent van harte welkom in het Zondags Lunchcafé op 26 maart 2023, van 12.00 tot 14.00 uur in De Wipmolen (Prof. Krausstraat 71B).

Gewoon gezellig – Het Zondags Lunchcafé is elke twee maanden, gratis en vrijblijvend. U kunt gewoon binnenlopen voor een praatje en genieten van het lunchbuffet. U ontmoet buurtgenoten, die ook zin hebben in gezelligheid. Kent u mensen die dit ook leuk vinden? Ze zijn ook van harte welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Nog meer activiteiten:

  • Wipmolen: Ouderensoos Wijkgemeente Immanuel dinsdagmiddag van 14.30 – 16.30 uur. We beginnen met een moment van bezinning. Daarna doen we activiteiten.
  • Op dinsdag 9 mei om 14.30 komt de Country Trail Band optreden in de Wipmolen. Dit duurt tot 16.30. Kosten: €3,-

Voor organisatie en/of vervoer:
Attie Aarssen (tel: 06-44828500, e-mail: attieaarssen@gmail.com);
Jan Willem Rijke (tel. 015-3642114, e-mail: rijke.jw@gmail.com).

Het Lunchcafe is een activiteit van wijkgemeente Immanuel, onderdeel van de Protestantse Gemeente in Delft. Wij ‘kerken’ in De Wipmolen. Een belangrijke opdracht uit de Bijbel is dat wij als mensen er moeten zijn voor elkáár. Dat we met liefde moeten omzien naar de ander! Binnen de kerk, maar natuurlijk ook buiten de kerk. Dus: heeft u behoefte aan contact met mensen? Aan een goed gesprek of een luisterend oor? Dat hebben wij ook! Wij willen er zijn – voor u! Elke zondag houden wij om 10.00 uur een viering in De Wipmolen. U vindt ons ook op: www.immanueldelft.nl