25 november | Top 2000 dienst | Hofkerk

Op zaterdag 25 november is er om 20.00 uur weer een Top2000-kerkdienst in de Hofkerk in Delft. In een Top2000-dienst worden popsongs live uitgevoerd en vertellen ze samen een verhaal.  Op allerlei plaatsen in Nederland worden deze diensten gehouden, waar een uiteenlopend publiek op afkomt: gelovig, half-gelovig, ongelovig, kerkelijk en niet-kerkelijk.

Het thema van de Top2000-kerkdienst is ‘Diversiteit’. Want we zijn allemaal uniek en bijzonder, en dat is de moeite waard om te vieren! Dus in de Top2000-dienst klinkt muziek die past bij trots zijn op wie je bent, eigen keuzes durven maken en daarvan genieten. En er is ook muziek die juist gaat over onderdrukking, vertwijfeling en de moed die je nodig hebt om jezelf te zijn.

De band bestaat uit zangers en muzikanten van verschillende kerken uit Delft. In een café-setting zullen bekende nummers en ook een aantal minder voor de hand liggende nummers gespeeld worden. Ze stond bijna alle het afgelopen jaar in de top 2000.

De toegang is gratis.
Adres: Hofkerk, Cort van der Lindenstraat 1

De Top2000-dienst is een activiteit van de Protestantse Gemeente Delft en CityKerk Delft, met medewerking uit diverse Delftse kerken.