19 t/m 23 juli | Athletes in Action Delft

Zet 19 t/m 23 juli in je agenda! Dan is Athlethes in Action  namelijk weer in de Buitenhof, Wippolder, Voorhof en Tanthof om een week met jullie te sporten, spelen, knutselen en kletsen.

Houd Facebook en de website van AiA in de gaten over hoe en wanneer je je kunt aanmelden.

Sinds 2006 worden op verschillende plekken in Delft sportactiviteiten georganiseerd onder de naam ‘Athletes in Action’. Delftse christenen sporten met kinderen en jongeren in verschillende buurten. Om kinderen en jongeren uit de buurt een leuke tijd geven en iets te laten zien van wat wij geloven!

De activiteiten worden georganiseerd vanuit verschillende Delftse kerken op verschillende plekken. Doorgaans wordt er ’s middags met de kinderen gesport en ’s avonds met de jongeren. De activiteiten zijn gratis en vrijblijvend.
Het doel van Athletes in Action is natuurlijk om kinderen en jongeren een onvergetelijke week te geven. Maar daarnaast willen we ook iets van ons geloof laten zien. Wij geloven dat Jezus van mensen houdt en dat hij kwam om te dienen en om ons in contact met God te brengen.
Zo willen wij ook laten zien dat we van mensen houden, dat we de buurt graag dienen en willen we mensen met God in contact laten komen. Dat vertellen we ook tijdens de week.
Athletes in Action is voor alle kinderen en jongeren bedoeld. Religie, sportiviteit en afkomst maken daarbij niks uit. We zien jullie graag op het sportveld!