De Delftse Kerst!

Meld je aan voor lunch, high tea of kerstpakket van De Delftse Kerst

In de coronaperiode werd De Delftse Kerst opgezet: een project waarbij studenten alleengaande Delftenaren blij konden maken met een kerstpakket. Dit jaar vindt De Delftse Kerst opnieuw plaats. Deze keer delen de studenten niet alleen kerstpakketten uit, maar nodigen ze Delftenaren die zich eenzaam voelen ook uit voor een kerstlunch of high tea op studentensociëteit Virgiel.

Aanmelden is nu mogelijk.

Lunch of high tea bij Virgiel

Dit jaar wordt dit recept herhaald, maar met een uitbreiding. Dit jaar zijn alleengaande Delftenaren van harte uitgenodigd voor een lunch (11.00-13.00 uur) of high tea (14.00-16.00 uur) op studentensociëteit Virgiel (Oude Delft 57) op 19 december. Op het menu staat een lekkere maaltijd en een feestelijke ontmoeting met stadsgenoten en studenten. Deelname is gratis.

Meld jezelf of een ander aan

Ook dit jaar is het nog steeds mogelijk gratis een kerstpakket bij een stadsgenoot te laten bezorgen. De pakketten worden op 22 december bezorgd.

Wie een donatie wil doen, kan dit invoeren tijdens het aanmeldproces. Er is een beperkt aantal plekken, dus meld je op tijd aan.

Organisatie

De Delftse Kerst is een initiatief van Studenten Vrijwilligerwerk Delft (SVD), creatief conceptbureau De Burgemeesters en Een tegen Eenzaamheid Delft. Hieronder vallen onder meer gemeente Delft, Humanitas en Delftse kerken en ouderenbonden.